Klientkommentarer

Hej Sanne.Fie. Minipuddel, der får TTouch
Du behandlede Fie, dværg puddel, som den gang var ca. 3/4 år gammel. Vi havde problemer med, at hun knurrede og til tider var aggressiv. Problemet opstod når hun f.eks sad på skødet af os og når vi lagde en hånd på side af hende, for at få hende ned. Jeg tillægger at hendes reaktion stammer fra de første 8 uger som hvalp. Fies 9 måneder gamle storesøster var konstant efter hende, med angreb og bid i nakken. Hvad der mindede hende om et angreb, reagerede hun på.
Efter dine behandlinger af Fie, er Fie blevet meget roligere. Hun kan stadig knurre men reaktionen er meget mindre voldsom. Tidligere kom knurren når hun var vågen og vi bare lagde en hånd på siden af hende, nu kan vi opleve det, hvis vi forstyre hende når hun sover. Sammen med små børn, der kan finde på at rive i halen og lægge sig hen over hende, er vi dog ikke trygge.
Mange hilsner og god vind med TTouch.
Lise Rasmussen”

“Kære Sanne.Svala. Islandsk hest, der får TTouch
Jeg kan kun bekræfte at dine behandlinger hjælper min nervøse og sky hest. En hoppe på 5 år ,Svala har fået 4 eller 5 TTouch behandlinger. Og jeg er blevet undervist af dig i de Touch der hjælper hende bedst, gør dem næsten hver dag . Og særlig de dage vi ridder.
En af Svalas problemer var. At hest var så urolig, at det var umulig at stige op på hesten, hun var derfor bundet, ikke særlig rart.
Efter din første behandling, blev hun mere rolig og glad. Vi står op uden problemer. Nu Der var fremgang hver gang, hun fik TTouch.
Jeg er også overbevidst om at hun har allergi. Jeg mener det også der er fremgang.
På snarlig gensyn, Karen og Svala”